saját logo korall PNG

Szolgáltatás

Web Design

Weboldal tervezés egyénre szabva. Vonzó megjelenés, egyértelmű üzenet, hatékony működés. 

A megjelenésed rólad szól, arról amit képviselsz, arról, amit nyújtasz. Téged támogat. Kreatív és egyedi wedesign, amely tükrözi vállalkozásod egyediségét és kiemeli értékeit. Mobilbarát, könnyen kezelhető weboldalak, amelyek minden eszközön tökéletesen megjelennek, növelve a látogatói élményt.

Egyoldalas weboldal / Landing oldal / Többoldalas weboldal

80.000 Ft -tól

Grafikai Design

Arculat tervezés – Logótervezés – Grafikai elemek

Színek, betűtípusok, egyénre kialakított brand, egyénre tervezett logó, minden, ami Téged képvisel. 

A logótervezés a vállalkozás, a Te márkád egyik legfontosabb része, mert a logó a vállalkozás arculatának központi eleme. Egy jól megtervezett logó, azonnal beazonosítható, megkülönböztethető és felismerhető bárhol, híven képviseli a vállalkozás értékeit és üzenetét.

logó, arculati elemek, grafikai megoldások, névjegykártyák, ajándékkártyák, szórólapok, megállító táblák, kirakat design, social medis megjelenés

30.000 Ft -tól

Social media

Social media megjelenés, Facebook, Instagram, TikTok.

Létfontosságú, hogy eljussunk a célközönségig. Ma már olyan sokan vannak a piacon, hogy minden platformot meg kell ragadni a megjelenésünknél. A közönség legtöbbet ezeken a felületeken fordul meg, itt néz utánunk, itt keres szolgáltatásokat, termékeket, véleményeket.

Azonnal „a fejbe mászik”, amit lát a látogató és ráadásul átirányítható a saját weboldalra is.

Kitűnni a tömeges megjelenésből, bemutatni mind azt, amit a vállalkozás képvisel.

25.000 Ft -tól

Gyakori kérdések

Egy kis segítség – pár kérdés és válasz, ami felmerülhet benned

Az ajánlatkérés teljesen ingyenes és kötelezettségmentes. Csupán lehetőséget teremt arra, hogy jobban megismerjük egymást, a vállalkozást, az igényeidet és ezek alapján elkészítsek egy személyre szabott ajánlatot.

Az egyik legfontosabb lépés, hogy kikörvonalazódjon pontosan mi az elképzelésed, mit képviselsz, mit csinálsz, milyen a személyes világod. Ebből alakítjuk ki a projekt részleteit, ahol teljes alapossággal feltérképezzük az igényeidet. A konzultáció során lehetőségem lesz részletesen elmagyarázni, milyen funkcióra és design elemekre van szükséged. A cél, hogy minden részletre kiterjedően megismerjem az elvárásaidat, az általad megálmodott képet és az üzleti céljaidat. Ezáltal hatékonyabban tudunk dolgozni és olyan egyedi megoldásokat tudok javasolni, amelyek teljes mértékben megfelelnek az elképzeléseidnek. Vagy nem is gondoltál még rá ...
Ez az első lépés, de a munka során további egyeztetésekre is sor kerül majd.  Célom az, hogy együttműködésünk során a maximális elégedettséget érjek el, és egy sikeres projektet valósítsak meg számodra.

Ez függ a projekt nagyságától és attól, hogy mennyi elemből áll. Általánosságban a szerződéskötést követően, 1-2 hét a kisebbek, 1 hónap  pedig a nagyobb munkák kifutási ideje. A brand kialakítása az első lépés, így a folyamatosan elkészült elemek már használhatóvá vállnak addig is, míg a projekt végére érünk.

Az egyes projektek függvényében változhatnak a feladatok. Amivel számolnod kell az igényeid, elképzeléseid pontos meghatározása, visszajelzések és jóváhagyások biztosítása, valamint a tartalom biztosítása. Szövegírást is vállalok, így meg is írhatom helyetted, de ehhez az  együttműködésedre van szükségem, hiszen te fogod tudni, mit szeretnél közölni a célközönségeddel.

A fizetési feltételeket a szerződés tartalmazza. Minden esetben a szerződéskötés időpontjában a munkadíj 50 % kerül kiszámlázásra, majd a projekt végén a maradék 50 %.

Rólam

Design

Kliensek

Galéria

Social Media

© 2023 Created with Royal Elementor Addons