saját logo korall PNG

Rólam

Gyarmati Ágnes vagyok. Webdesigner, online grafikus, PR menedzser.

A PR munkával kezdődött minden, mert a teljes PR palettát művelhettem, egy nagyon nagy intézmény keretein belül. Ebben a munkában jó kapcsolatteremtő képesség, jó logisztikai érzék és jó szervező készség nélkül nem lehet alkotni. Rengeteg emberrel dolgoztam, vagy kerültem kapcsolatba, megtanultam a különféle embereket kezelni, ha szükséges még irányítani is. A PR láttat, hiteles képet ad arról, amivel egy cég, egy vállalkozás foglalkozik, amit kommunikálni akar a világ felé.

A PR-hoz került kiegészítésként a grafika és a webdesign. Kicsi koromtól rajzolok, ez a fajta munka igen megnyugtató, értékteremtő és nagyon színes.  Nyitott vagyok a világra, befogadó vagyok mások elképzeléseire így széles spektrumban dolgozom. A minimál stílustól kezdve a mívesig, a fekete-fehértől kezdve a színesig. A weboldalak tervezésénél a design mellett rendkívül fontosnak tartom a tartalmat, amit minden kliensemnél ki is hangsúlyozok.

Amikor találkozunk, hozod az álmodat, ami nem hagy nyugodni. A terveidet, az elképzeléseidet, a hitedet, ami mozgásban tart. A kincseidet, a büszkeségedet és mindazt, amitől a sikert várod.

Küldetés

Designerként a legjobbat nyújtani abban, hogy mind az, amit Te képviselsz a lehető legszebben és legegyértelműbben jelenjen meg.

Vízióm

Boldog, sikeres emberek munkájának részévé válni azzal, hogy megjelenítem őket a világnak.

Értékeim

Nyitottság, kitűnő kommunikációs készség, kreativitás, tolerancia, segítőkészség, logisztikai készség és képesség az adott emberre való ráhangolódásra.

Idővonalam

2013
2018
2020
2021

Rólam

Design

Kliensek

Galéria

Social Media

© 2023 Created with Royal Elementor Addons